Show- en Marchingband St. Joris, de leukste muziekvereniging van Parkstad Limburg

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Welkom op de website van de St. Jorisband

Ooit opgericht in 1950 en opgeheven in 1969 heeft Scouting St. Jan Baptist de taak op zich genomen om deze prachtige band,
die in het verleden andere heeft gemotiveerd ook een Scoutingband in hun stad of scoutinggroep op te richten en samen te stellen, in 2013 wederom op te richten.

Gebruikmakend van diverse instanties, netwerken, landelijke en regionale banden probeert Scouting St. Jan Baptist een goede en complete band op te richten waarbij ook opleidingen in het verschiet staan.
Met name de groepsvoorzitter van Scouting St. Jan Baptist is zeer gedreven van dit project een succes te maken.


Heb jij gevoel voor ritme?
Hou je van 'maatwerk'?
Wil je slagwerk- of blaasmuziek maken in de unieke combinatie van Scouting en Muziek?
Kom dan een kijkje nemen bij de St. Joris Band van Scouting St. Jan Baptist (Scouting Heerlen)

De band is toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar. Als je lid wordt van de drumband, wordt je automatich lid van Scouting Nederland. De band staat open voor iedereen die in deze combinatie muziek wil maken. We zoeken zowel leden die al slagwerk of een blaasinstrument spelen als leden die nog geen ervaring hebben, maar die dit graag willen leren.

Wil je meer informatie, klik dan eens rustig rond op deze pagina's via het menu hier links en/of mail het secretariaat: Zie onze Contact Pagina.


Kijk ook eens naar de pagina Muziek maakt slim!, een wetenschappelijk artikel over het feit dat muziek een goede invloed op kinderen heeft. Het verbetert het sociaal gedrag, het bevordert de schoolprestaties en stimuleert de intelligentie.

Deze website zal steeds meer uitgebouwd worden tot een complete site met alle  mogelijkheden die een Show- en Marchingband betaamd.

Ideeën zijn van harte welkom.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu